Manichiura / Pedichiura

Tu alegi culoarea, iar noi desavarsim frumusetea mainilor tale!

Echipa de Tehnicieni Unghii de la Beauty Concept Boutique garanteaza ca vei avea o Manichiura Perfecta dupa fiecare vizita la salon.

Folosim doar produse profesionale, din gamele OPI, Morgan Taylor si IBD Gel pentru a asigura servicii Premium Clientilor care ne aleg.

opi logo
Prezentare Brand

O.P.I. nu urmeaza trendurile, O.P.I. lanseaza trendurile peste tot in lume.

Misiunea O.P.I. este de a face femeile de pretutindeni sa se simta bine in pielea lor prin puterea culorii, incurajandu-le sa fie creative, indraznete, in pas cu tendintele si mereu cu simtul umorului.

Durabilitatea, luciul rezistent, finisajele diferite, bogatia culorilor, usurinta aplicarii - toate aceste calitati au transformat lacul de unghii O.P.I. intr-unul dintre cele mai iubite si admirate produse la nivel international.

Noile servicii de Manichiura si Pedichiura SPA de la  O.P.I. ofera ingrijire profesionala completa: curatare profunda, exfoliere, regenerare, relaxare, revitalizare si protectie. Arome senzationale transforma serviciul de Manichiura si Pedichiura intr-o experienta cu adevarat speciala. Produsele O.P.I. ofera toate elementele esentiale profesionale de baza, pentru serviciile la nivel de SPA.

Morgan Taylor
ibd gel
Prezentare Brand

Produsele profesionale Morgan Taylor asigura o manichiura si o pedichiura impecabile. Ojele Morgan Taylor sunt ultrarezistente si au culori stralucitoare, in tendinte, fiind preferatele vedetelor internationale. Lacul de unghii aplicat inainte de culoare este esential pentru a avea unghii curate si sanatoase.

Produsele Morgan Taylor nu contin Formalhedrina, Toluen sau DBP (dibutil ftalat), fiind ideale pentru clientele care prefera produsele organice.

Prezentare Brand

Gelul IBD este limpede, flexibil, neporos si nu ingalbeneste unghiile, oferindu-le un aspect natural si un plus de rezistenta. Acesta poate fi aplicat peste unghiile naturale, pentru a le sculpta varfurile si formele. Adesea, folosim gelul IBD pentru incapsularea unei margini deteriorate sau pentru o extensie a unghiei naturale. Daca optezi pentru IBD Gel, iti vei pastra unghiile puternice, frumoase si sanatoase.

Servicii disponibile

  • MANICHIURA SIMPLA CU O.P.I. - 30 min - 60 ron
  • MANICHIURA SEMIPERMANENTA - 60 min – 100 ron
  • INDEPARTARE SEMIPERMANENTA - 15 min - 30 ron
  • MANICHIURA SPA60 min – 90 ron

 

  • PEDICHIURA SIMPLA CU O.P.I. - 60 min – 80 ron
  • PEDICHIURA SEMIPERMANENTA - 60 min – 110 ron
  • PEDICHIURA SPA80 min – 140 ron

Din Creatiile Beauty Concept Boutique