Despre Noi

Filosofia salonului

Se zice, inca din cele mai vechi timpuri, ca frumusetea vine din interior, insa si exteriorul conteaza. Beauty Concept Boutique este locul care imbina perfect frumusetea interioara si cea exterioara pentru ca tu sa stralucesti din forta increderii ce izvoraste din interior. Noi credem cu tarie ca frumusetea inseamna incredere, iar aici vei descoperi cum printr-o simpla vizita poti pleca mai fericita, mai increzatoare, mai relaxata.

Beauty Concept Boutique este un spatiu special creat pentru relaxare, care imbina aparatura de ultima generatie, tratamentele si produsele de top cu o echipa de profesionisti si o arhitectura moderna in care te vei simti fabulos.

Concept Complet – Beauty Coach – Consiliere

Beauty Concept Boutique este un loc cald, primitor care ofera mai mult decat servicii de infrumusetare, intr-un spatiu modern ce a fost gandit special pentru clientele noastre. Beauty Concept Boutique se adreseaza frumusetii interioare care se mentine printr-un stil de viata sanatos si grija pentru corpul tau. Aici veti gasi cele mai noi aparate si tratamente de infrumusetare, ce se imbina perfect cu sfaturile si consilierea avizata pentru procedurile potrivite corpului tau si stilului tau de viata.